Izdelava logotipa je tudi ena izmed storitev, ki jih ponuja Spletnikar. Storitev je namenjena tako velikim podjetjem kot tudi manjšim obrtnikom, ki potrebujejo nov logotip za opravljanje njihove dejavnosti. Izdelava logotipa je izvedena hitro in ugodno, saj proces izvaja večja skupina specializiranih oblikovalcev. Kljub optimizaciji hitrosti in cene je logotip tudi izdelan kvalitetno, saj se zavedamo, da je izdelek pomemben del same dejavnosti, ki jo organizacija opravlja.

Na spletni strani izdelava logotipa si lahko ogledate zadnje izdelane logotipe, ki jih je ekipa pripravila in se tako prepričate, da gre za kakovostno storitev. Navsezadnje je ekipa izdelala že čez 100 logotipov znotraj trenutne blagovne znamke. Kot že omenjeno je vrlina ekipe hitrost. Sam logotip oziroma njegove variacije se izdela v roku dveh delovnih dni. Seveda pa so kasneje ravnotako hitro opravljeni tudi Popravki, ki si jih stranka zaželi. Teh je namreč tudi neomejeno. Logotip bomo izpopolnjevali, dokler naročnik ne bo zadovoljen in to brez doplačila.

izdelava logotipa

Izdelava logotipa ima cenik razdeljen na tri sklope. Paket enostaven logotip za ceno 69€ ponuja začetno izdelavo ene različice logotipa ter seveda neomejeno popravkov le te. Brezplačno pa se tudi izdela vizitka. Pri naslednjem paketu naprednejši logotip pa naročnik pridobi 2 različici logotipa ter neomejeno popravkov na izbrano različico. Zadnji paket pa se imenuje celostna grafična podoba, kjer naročnik pridobi 5 različic logotipa z neomejenim številom popravkov na izbrano različico. Kot pri vsaki celostni grafični podobi je znotraj paketa vključena tudi barvna študija, študija tipografije ter predloge za vizitko, dopis in kuverte.

Kot dodaten paket je vključena tudi izdelava spletne strani. Kvalitetno spletno stran lahko pri nas dobite že za 399€. Ob naročilu paketa logotipa in spletne strani pa pridobite tudi dodaten popust. Za ponudbo lahko vstopite v kontakt preko strani kontakt.  Z vami se bomo pogovorili glede zaših zahtev oziroma želja ter vam svetovali najboljšo rešitev za vas.